By: CST production

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
moving to: http://cstproduction.fotopages.com

cst has moving to http://cstproduction.fotopages.com


Wednesday, 14-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
It's all about CSTon work - videography ::BANGI

starting from here...
the arrival..
to this house...
View all 19 photos...
click here for more picture http://saifulnang.fotopages.com/?entry=552069


Tuesday, 13-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
akan datang....

 


Monday, 12-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mawi D'PERDANA

thank you FELDA
dia menari ketam
sambil menyanyi
View all 32 photos...
JUst wanna highlight CSTPRODUCTION as e video crew on that day... successfuly done the project and a great chance to see the most famous artist..MAWI..JaWORLD !!! also siti nurhaliza and jamal abdillah. picture taken by amature photographer.



-cst team-
http://cstproduction.com
012-2312434 (rosli)
013-2390834 (rody)
019-2707053 (zul)
email: admin@cstproduction.com


Tuesday, 30-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
menyatukan cinta:Shahrul & Sue

bermulanya disini...
menggunakan ni...
ahhh... gelinyer....
View all 38 photos...


emm.... alamak dah pukul 2, so kelam kabut la berkemas nak kerumah sue kat bangi, nasib baik dah tahu kawasan tu, tak der la sesat sangat... sampai jer dalam kul 3.30 pm... tengok kemah ader dah, tapi cam sunyi jer.... and then call shahrul, CST:"shahrul, nikah start kul berape?", shahrul:"alamak, lupa nak inform kat u la, nikah ditunda malam hari".... emm... so aper lagi, kitorang pun merayau dulu la... tak tahu nak kemana, tetiba jer dah sampai alamanda.... makan kat situ dulu.... dalam pukul 6 baru pergi sana balik, so majlis berjalan dengan lancar.... tak ader masalah, anyway, this couple really slumber... nasib baik pak imam pun sekepala jugak... sue pulak dah kelam kabut, org dah ready kat bawah, tapi tak siap make-up... nasib baik mak andam pro... anyway... we all nampak u all berdua mmg happy sangat malam tu, terutamanya shahrul.... maklumlakan... ok... thats all... tunggu gambar sanding pulak...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net